Malta 51       

Cervesa Artesana                 

                                                                                                     ESP

Avís legal

Titular: Malta 51, S.L.

            Avda. Olimpiàdes 93, Edifici Narmat, Nau 10, Pol. Ind. Can Rosés                                           

                      08191 - Rubí  (Barcelona)

                          NIF: B-65998338

Malta 51, S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de l'us incorrecte de la informació apareguda en aquest web.

Els textos o imatges inclosos en aquest web són propietat de Malta 51, S.L. Qualsevol acte de distribució o reproducció total o parcial ha de comptar amb el vist-i plau de Malta 51, S.L.

 

Protecció de dades

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personales, us informem que les dades aportades amb la complementació del formulari d'aquest web seran incorporades a un fitxer que és propietat de Malta 51 SL, amb la finalitat de poder mantenir la nostra relació profesional. La utilització del web i dels seus formularis implica l'acceptació per part de l'usuari de les disposicions contingudes en la present Política de Privacitat.

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 (RGPD), us oferim la següent informació sobre el tractament de les vostres dades personals:

- Responsable: Malta 51 SL (Les nostres dades figuren a l'inici de l'Avís legal)

- Finalitat: poder facturar-vos els diferents productes adquirits, així com mantenir-vos informats de promocions comercials puntuals.

- Conservació de les dades: les dades proporcionades es mantindran mentre sigueu usuaris dels nostres serveis o en vulgueu rebre informació

- Legitimació: la base legal per al tractament de les vostres dades és el consentiment que ens heu donat.

- Comunicació de dades: en cap cas les vostres dades seran comunicades a tercers, llevat que ho exigeixi una llei

- Obtenció de dades: les dades personals que tractem procedeixen del propi interessat, qui garanteix que les dades facilitades són certes.

- Quines dades tractem? Dades fiscals, correu electrònic i telèfon de contacte

- Cookies? No utilitzem cookies durant la navegació al nostre web.

- Mesures de seguretat: apliquem les mesures de seguretat necessàries per garantir un nivell de seguretat adequat al risc del tractament de dades que realitzem.   

- DRETS Podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant el responsable del Fitxer mitjançant un correu electrònic dirigit a info@malta51.com , adjuntant còpia del vostre NIF.