Malta 51       

Cervesa Artesana                 

                                                                                                      ESP                                                                                                    

Dimensió social

Tenim el convenciment de que la nostra societat no està formada per persones aïllades, si no que entre tots formem una xarxa a on es barregen il·lusions i esperances, però també fracassos i decepcions. Des de Bertus  volem  tornar a la societat part de tot allò positiu que hem rebut, col·laborant amb projectes que tinguin com objectiu treballar per aconseguir una societat més justa .

La finalitat d’aquesta secció és donar a conèixer des  de la nostra web  petites organitzacions que tracten d’acompanyar i millorar la dignitat de persones en situacions difícils i amb les quals ens hem implicat d’alguna manera

 

TRANSPIRENAICA  SOCIAL  I  SOLIDÀRIA

La Transpirenaica Social y Solidaria es una herramienta de sensibilización, unión y cohesión social. A través del Pirineo y de otras actividades relacionadas con la montaña, llevar a cabo tareas de mentoría a jóvenes en riesgo de exclusión social para favorecer su inserción socio-laboral y mejorar sus capacidades, creando  una potente red de organizaciones sociales.

La Transpirenaica Social y Solidaria es una experiencia de transformación social en la montaña. Una marcha solidaria por la inclusión social: 500 participantes en los 800km de travesía transpireniaca, 42 días a recorriendo  el Pirineo, 300 jóvenes en riesgo de exclusión social y 200 profesionales ,  más de 1000 participantes en las actividades anuales.

Més info a:  www.transpirenaicasocialsolidaria.com