Malta 51       

Cervesa Artesana                 

Nòmades.

Si ets un cerveser nómada o un homebrewer i t'estàs plantejant encarregar una fabricació petita, truca'ns i en parlem. Degut al disseny de la màquina i a la capacitat dels fermentadors, tenim la possibilitat d'elaborar lots de 210L i 450L efectius. Tu decideixes el tipus d'envàs. 

T’oferim la possibilitat d’elaborar la teva pròpia recepta o bé dissenyar-te una recepta de cervesa que reuneixi el perfil organolèptic i les característiques que voldries trobar en una cervesa.

Nosaltres ens encarreguem de tot: ingredients, elaboració i fermentació, envasament i guarda. Posem a la teva disposició la nostra experiència i coneixement, juntament amb unes  instal·lacions amb tots els permisos  necessaris. Tu només t’hauràs de preocupar en donar a conèixer la teva cervesa i desenvolupar la teva marca.

Aquesta opció és ideal, entre d’altres, per a:

* Un restaurant / turisme rural / negoci d’alimentació  selecte / etc,  que vulgui aportar valor a la seva marca mitjançant una cervesa única i que no es trobarà al mercat.  

* Una Associació Cervesera que no disposi d’instal·lacions pròpies d’elaboració, però que en tingui un gran coneixement del producte i pugui comercialitzar la seva cervesa en un local propi.

* Un grup d’amics que simplement vulguin encarregar un lot petit de cervesa  per a consum propi.

Ah!!! Recorda que el nostre punt fort radica en que podem fer lots de 200L, que representa poc menys de 600 ampolles. Així, la teva inversió serà molt ajustada i en el cas de comercialitzar la cervesa, no necessitaràs gaire temps. Aquest aspecte és important, tenint en compte que la cervesa artesana és un producte viu i va evolucionant amb el temps. 

.